Vi Tilbyder

Går du med overvejelser om at bygge nyt hus med listedækning eller opgradere dit hus med nyt tag eller skal du måske have tagpap på din garage eller dit sommerhus. Så garantere vi for et rigtig godt resultat til en fordelagtig pris!

Listedækning

Listedækning er den klassiske tagdækning med et karakterfuldt udseende. Det er velegnet til nybyggeri og renovering af skrå tage, og giver et udtryk af kvalitet, godt design og er med til at løfte din bygnings udseende. Listedækning kendetegnes ved de lodrette linjer der tegnes på taget.

 

Flade tage

Tagpap er meget oplagt til flade tage som en holdbar løsning, da det er fremstillet i et bøjeligt, tyndere og lettere materiale.

 

Nybyggeri

Tagpap er velegnet til mange tage, og specielt ved mere krævende byggerier, hvor arkitekturen udfordre brugen af materialer.

Reparation og renovering

Vi tilbyder alle former for reparation af utætte tage samt storm- eller vandskader. Vi tilbyder også renovering af alle tage med listedækning, flade tage eller tage belagt med shingles.

Shingles

Tagshingles giver et flot og anderledes tag. De karakteristiske mønstre giver muligheder for en spændende struktur. Shingles kan lægges på tage som har en hældning på over 11 grader og underlag af træ.

Grønne tage

Grønne tage er et levende tag med mange forskellige plantetyper med det visuelle og æstetiske i fokus. Med et grønt forbedre du luftkvaliteten og mindsker belastning af afløb.

Flere muligheder

  • Udskiftning af eternitplader
  • Tagrender
  • Alu-/zink profiler inddækning
  • Ståltage
  • Radon dampspærre

Garanti

Vi tilbyder også gratis produktgaranti som vi selvfølgelig udarbejder til dig. Vi vælger altid vores leverandører med omhu og gennem vores leverandør Finn Larsen Tagmaterialer A/S kan du få garanti for polymerprodukter i 10 eller 15 år mod materiale- og produktionsfejl. Produktgarantien udstedes af N.V. De Boer & Co, Belgien.